Wat is de levertijd van jullie producten?

Na bestelling worden uw goederen normaliter binnen enkele werkdagen geleverd.

Wat is jullie bestelprocedure?

U kunt uw bestelling plaatsen in de winkelmand en vervolgens afrekenen via een door u gewenste methode. Direct na de bestelling op de webshop ontvangt u een email met de ordergegevens. Ter referentie wordt na controle een bevestigend mailtje verstuurd waarin naast de bestelgegevens eveneens de factuur wordt bijgevoegd. Onze vervoerder neemt vervolgens contact op waarbij u uw voorkeur voor leveringsdatum kan aangeven.

Wat zijn de verzendkosten?

Via deze website worden de producten altijd gratis verzonden door geheel Nederland. De bezorging vindt plaats tot aan de voordeur.

Hoe kan ik producten retour sturen?

Dat kan door contact op te nemen met onze klantenservice per email: klantenservice@woof4all.nl. U ontvangt dan verdere instructies over hoe u de producten retour kunt sturen. Natuurlijk zullen wij vervolgens het factuurbedrag direct terugstorten op uw rekening.

Geven jullie voor elke gekochte zak een donatie aan Stray AFP?

Jazeker. Wij doneren van elke grootverpakking 1 euro aan Stray AFP waarmee wij continue bijdragen aan het dierenwelzijn in het algemeen.

Kan ik WOOF4all combineren met vlees of andere ingrediënten?

Dat kan zeker! Omdat alle brokken voor honden geperst zijn, zinken ze eenmaal in de maag naar de bodem en vallen ze daar uit elkaar. Een krokante brok gaat echter op de maaginhoud drijven, waardoor het afgeraden wordt om die in combinatie met andere ingrediënten te gebruiken. Omdat deze geperste brokken wel op een natuurlijke manier verteren kunnen ze prima gecombineerd worden met onder andere vers vlees of andere voedingspatronen.

Worden deze brokken wel goed gegeten?

WOOF4 All bestaat uit natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. Daardoor, en door de juiste combinatie van de ingrediënten, is dit voer reuze smakelijk.

Waarom is jullie product 9 maanden houdbaar in plaats van 12 of 18 maanden?

Dat komt doordat er geen kunstmatige conserveringsmiddelen zijn gebruikt in onze voeding. Deze stoffen zorgen ervoor dat de voedingswaarde van het voer net zo goed behouden blijven, maar ze zijn iets minder lang werkzaam als kunstmatige stoffen.