4 redenen om fruit aan je hond te geven
9 oktober 2017
Nieuwsbrief December 2017
5 december 2017
4 redenen om fruit aan je hond te geven
9 oktober 2017
Nieuwsbrief December 2017
5 december 2017

Het verhaal van… Mokka

Op zoek naar een geschikt maatje voor onze hond Blue, begonnen we de zoektocht bij de asiels in de regio. Helaas bleek daar geen geschikte match tussen te zitten dus zochten we verder. Na een tip van een familielid kwamen we uit op de website van Stichting Dog Adoption Nederland (DAN-Stichting).

Op deze site kwamen we een schattig hondje tegen, die we later Mokka genoemd hebben. Mokka was samen met haar moeder gevonden in een Roemeense bouwmarkt. Haar broertjes en zusjes hadden het helaas niet overleefd. Ze kwam uiteindelijk terecht in een asiel dat samenwerkte met de DAN-stichting. En omdat het snel kouder werd in Roemenie en haar vacht niet zo dik was, was het besluit genomen om haar naar Nederland te halen om daar een warm thuis te zoeken. Na een lange reis werd ze bij een gastgezin ondergebracht om bij te komen van het avontuur en gewend te raken aan de huiselijke omgeving.

Na gereageerd te hebben op Mokka, mochten we samen met Blue langskomen om kennis te maken., Bij binnenkomst waren we meteen verkocht wat was het een schatje. Na een wandeling bleken Blue en Mokka het ook erg goed met elkaar te kunnen vinden, dus dat was goed nieuws. We hadden afgesproken om er een nachtje over te slapen. En we zijn haar de volgende dag meteen op gaan halen.

Het was wel wennen voor Blue om het huis (en haar baasjes) te delen met een andere hond. Maar ze nam haar rol als grote zus meteen in. Omdat Mokka niet gewend was om alleen te zitten, was het fijn om Blue als grote zus te hebben. Mokka kon veel leren van haar grote zus en sindsdien zijn Mokka en Blue beste maatjes en ontdekken ze de wereld samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *