icon-bot

Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten

omega vetzuur

Omega vetzuren

geperste-brok-wit

pH in balans

anti-oxidanten-wit

Hoge verteerbaarheid

icon-hand

Goed werkend metabolisme


Alleen het allerbeste recept voor uw kat

 

De ene kat ligt voortdurend tevreden op de bank te spinnen, de ander is steeds op avontuur, maar vanuit oerinstinct is een kat een hunter en jaagt op dieren in het wild. Katten staan zodoende bekend als kieskeurige eters met een eigen willetje. Goed samengestelde voeding betekent dan ook niet alleen een goede verteerbaarheid, maar zeker ook goede eigenschappen qua geur, smaak en vorm.

De bouwstenen waarmee de formule van 4 all Cats is opgezet, verzekerd de kat van het gewenste gebalanceerde voedingspatroon. De kat waardeert ook lekker eten en voelt zich goed in zijn vel, wanneer hij wordt gevoed met alle essentiële voedingsstoffen.

De volgende nutritionele elementen staan in de recpten van 4 all Cats centraal:

 
1) Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten

In de voeding van 4 all Cats wordt op geen enkele wijze getornd aan het gebruik van intrinsiek hoogwaardige voedingsstoffen. De grondstoffen zijn niet alleen stabiel in tijd maar zijn eveneens rijk aan de vereiste combinatie van eiwitten, vetten en koolhydraten. Kortom, alle ingrediënten zijn top en deskundig geselecteerd!

Om de kat in topvorm te houden dient het voer verantwoord gekweekt te zijn, vol met belangrijke gericht geselecteerde eiwitten uit gezonde vleesbronnen. Maar ook andere natuurlijke goodies zijn een gewenste bonus voor een gezond leven. Deze aanvullende nutritionele elementen heeft 4 all Cats met toewijding gekozen en aan de samenstellingen toegevoegd zodat de kat alles krijgt wat hij nodig heeft: eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels en vocht.

Daarbij gaat het bij echt goede voeding voor katten eveneens om hoe die ingrediënten elkaar in evenwicht houden. Alle recepten van 4 allCats zijn deskundig samengesteld, met uitsluitend kwalitatief hoge eiwitten en vetten, zoals de juiste aminozuren, en natuurlijke toevoegingen zoals de gewenste vitaminen en mineralen.


2) Uitstekende verteerbaarheid

De kwaliteitsingrediënten van 4 all Cats bevatten een hoge verteerbaarheid door de juiste balans van voedingstoffen, zodat éénvoudig nieuw lichaamsweefsel kan worden aangemaakt voor een gezonde groei. Bovendien houdt dit de energiespiegel van de kat op niveau, zorgt voor minder ontlasting die mooi stevig is en vermindert eventuele  intoleranties.

Bepaalde recepten zijn speciaal afgestemd op de behoeften van katten met voedselgevoeligheid. Deze brokjes zijn licht verteerbaar en ondersteunen het spijsverteringskanaal van de kat. Toegevoegde taurine houdt rechtstreeks verband met een goed functionerend metabolisme en een efficiënte spijsvertering.

 


3) Gezonde huid en vacht

Voeding heeft juist bijzonder veel invloed op de huid en vacht. De vacht van een kat bestaat voor het grootste deel uit eiwit, en om de vacht mooi te houden, is het dan ook belangrijk dat uw kat genoeg en de juiste eiwitten binnenkrijgt;  de recepten van 4 all Cats zijn hierop afgestemd. Toegevoegde omega-3- en omega-6-vetzuren zijn belangrijk voor het onderhouden van een gezonde vacht;  deze stoffen helpen bij de productie van talg, wat de huid en de vacht soepel houdt. De geselecteerde vitaminen en mineralen mogen niet ontbreken voor een gezonde huid en levendige vacht van deze pluizenbol.

4) Dental care

Katten zijn kritische eters, maar de scherpe tanden van een kat wijzen erop dat de kat van nature veel vlees eet, en dat is terug te vinden in de voeding van 4 all Cats. De gebalanceerde pH-waarde beperkt de impact van zure voedingsstoffen en bacteriën, waardoor de pluizenbol een frisse adem en gezond tandvlees behoudt.

5) Voorkomen van haarballen

Langharige katten wassen zich meer en slikken daarbij langere haren in. Ook overmatig likken door huidproblemen, zoals allergie of vlooien, of door pijn en stress kan ook meer kans op haarballen geven. De range 4 all Cats bevat voeding met extra vezels en andere belangrijke bestanddelen die de vorming van haarballen kan verminderen en stimuleert om de haarbal makkelijker kwijt te raken. Essentiële vetten zorgen ervoor dat het metabolisme werkt.