dsc01334_kljpg

Past helemaal bij mijn actieve maatje!

Onze Flintje is gek op dit voer! Omdat hij zo actief is zochten we iets wat redelijk rijk in energie is. Zo hoeft hij niet zo heel veel te eten om toch op gewicht te blijven.

Alleen graanvrij voor Mara!

Onze Mara reageert heftig op voer met granen, daar krabt ze zich helemaal van open. Vanaf het moment dat ze Best Choice Grainfree eet heeft ze hier nooit meer last van gehad.

WOOF 4 all

Best Choice Graanvrij

 

Super Premium volledig diervoeder voor alle rassen

 

Voor de liefhebbers is WOOF 4 all Best Choice Graanvrij de ultieme keuze voor kwaliteit en veelzijdigheid. Het voer is GRAINFREE, dat wil ook zeggen dat er géén gebruik gemaakt is van soja, tarwe-gluten, mais of andere granen. Honden die allergisch zijn of overgevoelig reageren op granen en gluten kunnen dit voer zonder problemen eten. In het voer is gebruik gemaakt van  aardappelen en boekweit, hoogwaardige en vezelrijke voedingsbronnen waarvan de energie geleidelijk vrijkomt zodat de hond langer verzadigd blijft.

WOOF 4 all Best Choice Graanvrij geeft de hond een nog meer complete en gevarieerde voeding. Naast de zalmolie voor de nodige omega vetzuren is het recept voorzien van belangrijke bronnen als groente en fruit. Het voer bevat bovendien een unieke extra toevoeging namelijk kokosvet; dit geeft een positief synergetisch effect op alle andere voedingsstoffen. Glucosamine en chondroïtine zijn toegevoegd ter ondersteuning van de gewrichten (oa. noodzakelijk voor honden van grotere rassen, oudere honden, honden met artrose of andere gewrichtsproblemen en voor honden die intensief sporten).

De gezondheid van de hond wordt gewaarborgd doordat dit uitgebalanceerde recept geen chemische antioxidanten bevat en er geen gebruik wordt gemaakt van geur-, kleur- of smaakstoffen. De grote hoeveelheid dierlijke producten (minstens 30%) aan oa. kip en pens in combinatie met rundvet en johannesbrood maakt WOOF 4 all Best Choice Graanvrij gewoonweg top van smaak. Door de toevoeging van yucca in combinatie met andere ingrediënten is de ontlasting minder sterk van geur en stevig van structuur, kortom éénvoudig op te ruimen.

Door het relatief hoge energiegehalte hoeft u maar weinig aan uw hond te voeren en wordt zijn lichaam niet onnodig belast. Deze eigenschap maakt WOOF 4 all Best Choice Graanvrij ook zeer geschikt voor sporthonden en andere honden met een hoog energieniveau: u hoeft niet overmatig veel voer te verstrekken om aan zijn energiebehoefte te voldoen. De toevoeging van glucosamine en chondroitine is hierbij ook gunstig, omdat het de gewrichten extra ondersteuning biedt, terwijl de toegevoegde vitamine C het lichaam ondersteunt door zijn werking als anti-oxidant.

Naast een goed energiegehalte en een optimaal lichaamsgewicht zult u na enkele weken gebruik van Best Choice Graanvrij er versteld van staan hoe uw hond een gezonde huid en een glanzende vacht zal gaan ontwikkelen.

Dit complete super premium voer van topkwaliteit kan met trots van een dikke gouden rand worden voorzien!

 

 

Ingrediënten

Ontsloten aardappelmeel, ontsloten boekweitmeel, kippenmeel, ontsloten erwtenmeel, johannesbroodmeel, bietenpulp, kokosvet, rundvet, pensmeel, hemoglobinepoeder, wortelmeel, bananenmeel, zalmolie, yucca-extract, glucosamine, chondroitine

 

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit: 23%

Ruw vet: 12%

Ruwe celstof: 3,7%

Ruwe as: 6,2%

Calcium: 1,0%

Fosfor: 0,7%

 

Nutritionele toevoegingsmiddelen (per kilogram hondenvoer ):

3a672a Vitamine A: 15000 IE

E671 Vitamine D3: 1500 IE

3a700 Vitamine E (dl-alpha-tocopherolacetaat): 250 mg

3a300 Vitamine C: 75 mg

E1 IJzer (IJzer II sulfaat monohydraat): 50 mg

E2 Jodium (Kaliumjodide): 1,5 mg

E4 Koper (Koper II sulfaat pentahydraat): 7,0 mg

E5 Mangaan (Mangaan II oxide): 35 mg

E6 Zink (Zinksulfaat monohydraat): 75 mg

E8 Selenium (Natriumseleniet): 0,15 mg

 

Voedingsrichtlijn (per dag):

Gewicht hond Dagelijkse voergift
2-5 KG 60-120 gram
5-10 KG 120-180 gram
10-20 KG 180-300 gram
20-30 KG 300-410 gram
30-40 KG 410-510 gram
40-60 KG 510-600 gram
60-80 KG 600-750 gram

Dit is een richtlijn. De werkelijke behoefte kan per hond en zijn leefstijl verschillen. Houd er ook rekening mee dat een hond die ook nog andere voeding krijgt, bijvoorbeeld vers vlees, minder brokken nodig heeft.

Indien de hond af moet vallen kunt u uitgaan van het streefgewicht van de hond, waarbij u de hoeveelheid voer bij lage activiteit verstrekt.

Pups en groeiende honden mogen tot tweemaal de aanbevolen hoeveelheid krijgen.

 

Verkrijgbaar in 15KG