Bestelling en bezorging

 

WOOF 4 All levert al uw bestellingen GRATIS door geheel Nederland!

 

U kunt bestellen op de volgende manieren:

  • Via deze website (zie Winkel)
  • Via een distributeur bij u in de buurt
  • Via telefonisch contact (telefoonnummer: +31 (0)162 85 33 01)
  • Via een WhatsApp (mobiel nummer: 06-42233449 of 06-41688499)

 

Indien u een bestelling plaatst op de WOOF 4 All webshop dan krijg u na goedkeuring en betaling direct een mailtje van ons. Hierin wordt bevestigd dat uw bestelling is in goede orde is ontvangen en in behandeling is genomen. Ter referentie worden uw bestelgegevens getoond, zoals de bestelde artikelen en de factuurgegevens.

 

Binnen 24 uur nemen wij vervolgens telefonisch contact met u op om de exacte leverdatum persoonlijk door te geven. Persoonlijke voorkeuren kunnen dan ook worden besproken.

 

Uw bestelling van Woof 4 All staat dan al gereed voor levering en zal normaliter binnen 48 uur kostenloos op uw huisadres geleverd kunnen worden, onvoorziene omstandigheden voorbehouden.

 

Ter referentie wordt een bevestigend mailtje verstuurd waarin opnieuw de bestelgegevens worden getoond, evenals bijgevoegd de factuur.

 

Indien er in het bestelproces onvoorziene problemen voorkomen, stuur dan een mailtje naar verkoop@woof4all.nl of neem contact met ons op via het contactformulier op onze website (Service – Contact).