WOOF 4 All levert al uw bestellingen GRATIS door geheel Nederland tot aan de voordeur!

 

U kunt bestellen op de volgende manieren:

  • Via deze website (zie Winkel)
  • Via een distributeur bij u in de buurt
  • Via telefonisch contact, telefoonnummer: +31 (0)162 85 33 01
  • Via een WhatsApp, mobiel nummer: +31 (0)6 41688499

 

Indien u een bestelling plaatst op de WOOF 4 All webshop dan krijg u na goedkeuring en betaling direct een mailtje van ons. Hierin wordt bevestigd dat uw bestelling in goede orde is ontvangen en in behandeling wordt genomen. Ter referentie worden uw bestelgegevens getoond, zoals de bestelde artikelen en de factuurgegevens.

Na interne controle ontvangt u een bevestigende email dat uw bestelling is afgerond; uw goederen staan dan gereed voor levering bij onze vervoerder. Zij nemen vervolgens contact op voor afstemming van de leveringsdatum, waarbij u de bestelling binnen enkele dagen op uw huisadres kosteloos geleverd zult krijgen (onvoorziene omstandigheden voorbehouden).

Dmv Track & Trace kunt u uw zending volgen; ook kunt u eventuele aanpassingen doorgeven aan de Klantenservice van het transportbedrijf.

 

Indien er in het bestelproces onvoorziene problemen voorkomen en/of er nog vragen zijn, dan kunt u altijd een mailtje sturen naar verkoop@woof4all.nl of neem contact met ons op via het contactformulier op onze website (Service – Contact).