Onze Missie


"Drive 4 life"

Onze voortdurende ‘drive 4 life’ is een leefbare balans tussen mens en samenleving, een gedachtegang die ons geïnspireerd heeft om WOOF 4 all te ontwikkelen.

 

Natuurlijk voer "4 us all"

Onze kwalitatief hoogwaardige range aan honden- en kattenvoeding stimuleert een gezonde levensstijl van ‘hond/kat en baasje’, is beschikbaar voor een eerlijke prijs voor iedereen in onze maatschappij, maar maakt het bovenal ook mogelijk om vele sociale goede doelen van betrokken liefhebbers te ondersteunen.


Onze Visies

*** Eenvoud als kracht ***

In onze toch al complexe maatschappij trachten wij zo dicht mogelijk bij onze missie te blijven; geen ingewikkelde marketing constructies maar gewoonweg een zeer hoog kwalitatief voer leveren voor een acceptabele prijs. Wij streven bovendien naar vertaalbare commerciële en sociale voordelen voor alle betrokken personen en partners.

*** Transparante samenwerking ***

Partnerships die WOOF 4 all ambieert zijn gebaseerd op heldere afspraken en intensieve cooperatie. Betrokken bij mens en dier zijn wij steeds op zoek naar samenwerkingsverbanden die geïnspireerd worden door een gelijkwaardige passie, drive en enthousiasme.

*** Humanisme ***

Wij dragen met liefde en plezier ons steentje bij aan onze totale gemeenschap, WOOF 4 all is goed voor iedereen. Ondersteuning aan maatschappelijke projecten wordt hoog in het vaandel gedragen binnen de ondernemingsstrategie en bij de vercommercialisering van het product wordt hieraan niet getornd. WOOF 4 all is niet alleen een onderscheidend voer, maar ook een uniek concept!

*** Holistische gedachtegang ***

Het optimale voedingspatroon voor ‘hond en baasje’ is afhankelijk van iedere afzonderlijke situatie. Ieder voedingselement binnen WOOF 4 all heeft zeker zijn functie, kunstmatige toevoegingen zijn uitgesloten, maar met name de juiste combinatie van gehanteerde natuurlijke ingrediënten maakt het recept zo krachtig en flexibel om het in de meeste persoonlijke situaties uitstekend te kunnen toepassen of te combineren met andere voedingsbronnen.