Stray Animal Foundation Platform (Stray-AFP)Stray Animal Foundation Platform (Stray-AFP) is een onafhankelijke organisatie die zich inzet om het leven van de miljoenen zwerfhonden en zwerfkatten wereldwijd te verbeteren. Op heel veel plekken ter wereld zijn zwerfdieren de outcasts van de samenleving. Ze worden opgejaagd, mishandeld, verwaarloosd en vaak op afschuwelijke wijze gedood.

Stray-AfP ondersteunt stichtingen en organisaties die zich inzetten voor deze zwerfdieren. Dit wordt gedaan in de vorm van fondsenwerving, het opzetten van gezamelijke projecten, het geven van educatie, het uitvoeren van neutralisatieprojecten (sterilisatie en castratie) en het sturen van medische artikelen naar asielen en stichtingen.


Met Woof 4 All steunt u Stray AFPStray-AFP heeft zeker niet de pretentie over de ultieme oplossing voor het zwerfdierenprobleem te beschikken, maar doet alle mogelijke moeite om de stichtingen die in het praktijkveld staan maximaal te ondersteunen. Stray-AFP verbindt, faciliteert en stimuleert van harte de samenwerking van organisaties die dit mooie gemeenschappelijke doel nastreven, maar de eigen identiteit en intentie van iedere stichting wordt hierbij steeds ten volle gerespecteerd.


WOOF4all doneert altijd 1 euro per zak aan Stray AFPWOOF4all ondersteunt daarmee de doelstellingen van Stray-AFP en draagt daarmee bij aan de algemene belangen van dieren wereldwijd. Een eervolle missie!

meer-info-kleinmeer-info-klein-lichtKoop Woof4All en steun Stray AFP!