Alle 5 resultaten

 • Best choice natuurlijk hondenvoer

  Best Choice

  Waardering 5.00 uit 5
   12,50 52,50

  Het hypo-allergeen totaalconcept van WOOF 4 All Best Choice is ontwikkeld op basis van een unieke combinatie van dierlijke ingrediënten van kip en ei. Het hoge kip aandeel van maar liefst 30% bestaat uit zeer goed bruikbare eiwitten, zodat het lichaam van de hond niet onnodig belast wordt. In het voer is géén gebruik gemaakt van soja, tarwe-gluten, mais of andere granen, maar van rijst en havermout. Dit complete voer van topkwaliteit kan met trots van een gouden randje worden voorzien!

  € 7,- korting bij bestelling van twee zakken van 14 kg!
  € 20,- korting bij bestelling van vier zakken van 14 kg!
 • good choice hondenvoer

  Good Choice

  Waardering 4.50 uit 5
   43,00

  WOOF 4 all Good Choice vormt een uitstekende basis voor uw hond voor een levenslange gezondheid. Het voer bevat een hoog percentage aan dierlijke ingrediënten, een uitgebalanceerd eiwitgehalte en een hoog aandeel aan vet, hetgeen ervoor zorgt dat de hond voldoende energie krijgt. Al onze Woof 4 all recepten zijn gemaakt zonder chemische antioxidanten, geur-, kleur- en smaakstoffen en vormt dus een zo natuurlijk mogelijk product voor de hond.

  € 7,- korting bij bestelling van twee zakken van 15 kg!
  € 20,- korting bij bestelling van vier zakken van 15 kg!
 • Good Choice Mini

  Waardering 4.00 uit 5
   12,50 55,00

  WOOF 4 all Good Choice Mini is speciaal in het leven geroepen tbv het eetgemak voor de kleinere, oudere en moeilijk etende hondenrassen. Met een overeenkomstig recept als de Good Choice bevat dit voer eveneens een hoog percentage aan dierlijke ingrediënten, een uitgebalanceerd eiwitgehalte en een hoog aandeel aan vet voor voldoende energie. Vrij van chemische antioxidanten, geur-, kleur- en smaakstoffen vormt dit voer voor de kleinere hond een uitstekende basis voor een levenslange gezondheid.

  € 7,- korting bij bestelling van twee zakken van 15 kg!
  € 20,- korting bij bestelling van vier zakken van 15 kg!
 • Puppy Choice

  Waardering 4.33 uit 5
   49,50

  WOOF 4 all Puppy Choice voorziet de opgroeiende jonge huisgenoot van een uitstekende start in het leven. Aanvullend op de eerder genoemde belangrijke nutritionele bouwstenen van WOOF 4 all bevat het voer een hoog aandeel kippenvlees en ei, twee uitstekende eiwitbronnen om het groeiende hondenlichaam te ondersteunen. Daarnaast is er glucosamine en chondroitine in het recept opgenomen ter bevordering van een gezonde ontwikkeling van de gewrichten.

  € 7,- korting bij bestelling van twee zakken van 15 kg!
  € 20,- korting bij bestelling van vier zakken van 15 kg!
 • Tubidog Beloningstubes

  Waardering 4.50 uit 5
   2,50 2,95

  Heerlijk voor uw hond, natuurlijk en superhandig in gebruik! Makkelijk tijdens trainingen, als tussendoortje of om medicijnen toe te dienen. En nooit meer vieze handen!

  Verkrijgbaar in 4 overheerlijke smaken en voor pro-immuun functie, in combinatie met hondenvoeding.