icon-hand

Veelzijdig inzetbaar

icon-bot

Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten

omega vetzuur

Omega vetzuren

geperste-brok-wit

Koudgeperste brok

anti-oxidanten-wit

100% Natuurlijke anti-oxidanten


Alleen het allerbeste recept voor uw hond


De grondstoffen in het recept waaruit het WOOF 4 all hondenvoer is samengesteld zijn zodanig geselecteerd dat iedere hond verzekerd is van een juiste balans aan voedingsstoffen. Onze doelstelling is kraakhelder: het naleven van een gezond levenspatroon voor de hond. De uitstekende gezondheid, weerstand en fitheid die met WOOF 4 all voor uw hond wordt gerealiseerd, berust op een 5-tal belangrijke nutritionele elementen:


1) Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten

In de WOOF 4 all voeding wordt op geen enkele wijze getornd aan het gebruik van intrinsiek hoogwaardige voedingsstoffen. De grondstoffen zijn niet alleen stabiel in tijd maar zijn eveneens rijk aan de vereiste combinatie van eiwitten, vetten en koolhydraten. Kortom, alle ingrediënten zijn top!

WOOF 4 all is samengesteld met een hoog percentage van aan dierlijke proteïnen, afkomstig uit oa de hoogwaardige vleesbronnen zodat een overgevoelige hond goed reageert op de brok. Het aandeel dierlijk materiaal bestaat bij een aantal recepten niet uit slachtafval of eiwitten die zodanig bewerkt zijn dat er weinig meer van de natuurlijke voedingsbron aan terug te vinden is, maar juist uit zuivere eiwitbronnen. Zo is er zelfs soms pens toegevoegd wegens de hoge biologische waarde en smakelijkheid.

Eveneens kent WOOF 4 all een unieke combinatie aan plantaardige ingrediënten, In bepaalde recepten is géén gebruik gemaakt van gluten of andere granen, maar in plaats daarvan is gekozen voor kwalitatief hoogwaardige voedingsbronnen zoals ontsloten aardappelen en boekweit, licht verteerbare energiebronnen waarvan de energie geleidelijk vrijkomt en de hond langer verzadigd blijft.


2) Uitgebalanceerde samenstelling


De hoogwaardige vleesbronnen en plantaardige toevoegingen die WOOF 4 all bevat, zorgen voor een optimale nutritionele balans voor iedere hond. Ieder afzonderlijk ingrediënt draagt ‘ natuurlijk’ bij aan de gezondheid, weerstand en fitheid van de hond, maar juist de combinatie maakt de positieve voedingseffecten nog krachtiger.

3) Koudgeperste Persbrok

Geperste voeding valt in de maag uit elkaar en verteert hiermee op een meer natuurlijke manier dan een krokante brok. Daarnaast wordt een geperste brok tegen een lagere temperatuur geproduceerd, waardoor de natuurlijke voedingsstoffen beter behouden blijven.

4) Natuurlijke antioxidanten

Aan alle recepten zijn geen kunstmatige maar alleen natuurlijke conserveringsmiddelen toegevoegd. Verder zijn er geen kunstmatige kleur-, en geurstoffen gebruikt en eveneens geen smaakversterkers. Door de nauwkeurige selectie aan ingrediënten is dit dan ook overbodig: WOOF 4 all is door de grondstofkeuze al reuze smakelijk!

5) Veelzijdige toepassing

Voor bijna iedere hond en (gezins)situatie kan WOOF 4 all uitkomst bieden; door de geperste vorm kan WOOF 4 all naar uw eigen wens gecombineerd worden met andere voedingsbronnen, zoals vers vlees, gestoomde groenten, supplementen of andere voorkeuren. De toepasbaarheid voor het baasje is hiermee zeer uitgebreid, daar er uitstekend te combineren valt met diverse voedingspatronen en -voorkeuren.